Beer Can Burger with Beer Mushrooms
TM6

Beer Can Burger with Beer Mushrooms

4.8 (6 Bewertungen)

Zutaten

Beer Can Burgers

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 24 oz lean ground beef (90% lean) (see Tip)
  • 2 oz panko bread crumbs
  • 1 tsp garlic powder
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • 1 large egg
  • 2 oz brown ale
  • 6 slices thick cut bacon

Beer Mushrooms

  • 1 ½ oz water
  • 10 oz cremini mushrooms, sliced
  • 1 oz unsalted butter, cold, in one cube
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 6 oz brown ale
  • 3 oz beef stock
  • ½ oz soy sauce
  • 1 ½ tsp Worcestershire sauce

Baking

  • 6 slices provolone cheese

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
2347.9 kJ / 561.2 kcal
Eiweiß
37.9 g
Kohlenhydrate
13.8 g
Fett
37.8 g
gesättigte Fettsäuren
16.2 g
Ballaststoffe
1 g
Natrium
1081.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte