Geräte und Zubehör
Cholent
Zubereitung 4 Std. 50 Min
Gesamt 4 Std. 50 Min
6 portions
Zutaten
-
yellow onions quartered8 oz
-
carrots in pieces (2 in.)3 oz
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil½ oz
-
dried beans, small e.g. lima, pinto, chickpeas, red beans or mixed, soaked in water overnight4 oz
-
pearl barley rinsed2 oz
-
beef meat (stew cut)20 oz
-
dried bay leaf1
-
paprika1 tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
beef broth32 oz
-
baby red potatoes halved12 oz
-
large eggs rinsed6
-
fresh thyme to garnish2 sprigs
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1027 mg
Eiweiß
42 g
Brennwert
1812 kJ /
433 kcal
Fett
15 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
4 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45 Min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 Min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35 Min
Shrimp Scampi
40 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40 Min
Savory Butternut Squash Pies
1 Std. 25 Min
Tortilla Soup
25 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 Min
Egg Drop Soup
45 Min