Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
TM6 TM5

Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 250 g red cabbage, thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
  • 150 g carrots, peeled
  • 50 g spring onions, cut in pieces (3 cm)
  • 10 g fresh coriander leaves
  • 2 garlic cloves
  • 175 g plain flour
  • 25 g rice flour
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1 tsp caster sugar (optional)
  • 1 tsp ground black pepper
  • 175 g water
  • 100 g fresh beansprouts
  • 200 g oil, for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
  • 20 g sweet chilli sauce
  • 80 g tomato sauce (e.g. tomato ketchup)

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
1467.1 kJ / 350.7 kcal
Eiweiß
7.6 g
Kohlenhydrate
52.5 g
Fett
13.4 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Ballaststoffe
5.1 g
Natrium
736.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte