Geräte und Zubehör
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
-
red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder250 g
-
carrots peeled150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
garlic cloves2
-
plain flour175 g
-
rice flour25 g
-
fine sea salt1 tsp
-
caster sugar (optional)1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water175 g
-
fresh beansprouts100 g
-
oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)200 g
-
sweet chilli sauce20 g
-
tomato sauce (e.g. tomato ketchup)80 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
736.7 mg
Eiweiß
7.6 g
Brennwert
1467.1 kJ /
350.7 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
52.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 Min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 Min
Plum Clafoutis (TM5)
1 Std. 15 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 Std. 20 Min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Tarte Tatin
1 Std.
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min
Roasted Cauliflower Houmous
30 Min
Smoked Salmon Pâté
5 Min
Vegan Lentil Lasagne
2 Std. 20 Min