Geräte und Zubehör
Baklava kaastaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
220.2 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Keine Bewertungen
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 Std. 50 Min
Pizza Diavola
Keine Bewertungen
Hummus
5 Min
Champagne crème cake
Keine Bewertungen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 Min
Hainanese kiprijst
1 Std. 20 Min
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 Std. 10 Min