Baklava kaastaart
TM6 TM5 TM31

Baklava kaastaart

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 50 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
  • 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken gesneden (2 cm)
  • 6 vellen filodeeg, (ongeveer 30 cm x 40 cm)
  • 500 g roomkaas
  • 120 g room, min. 30% vet
  • 270 g suiker
  • 3 eieren
  • 120 g water
  • 20 g rozenwater (optional)
  • ¼ tl gemalen kaneel
  • 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
  • 50 g honing
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes, voor het opdienen (optional)
  • pistachenoten, gepeld, ongezouten, voor het opdienen

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
1597.4 kJ / 381.8 kcal
Eiweiß
5.8 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Fett
25.6 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Ballaststoffe
0.7 g
Natrium
220.2 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte