Geräte und Zubehör
Baklava kaastaart
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
220.2 mg
Eiweiß
5.8 g
Brennwert
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Fett
25.6 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Zachte graanrepen
1 Std.
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Keine Bewertungen
Pizza met parmaham en walnoten
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 Min
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Beef laab
1 Std. 5 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Pindakaas
5 Min
Taart van appelcrumble en meringue
2 Std.