Geräte und Zubehör
Baklava kaastaart
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (optional)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (optional) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
381.8 kcal /
1597.4 kJ
Eiweiß
5.8 g
Fett
25.6 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Ballaststoffe
0.7 g
gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Natrium
220.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Risottata Aziatische noedels met groenten
Keine Bewertungen
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Engelse brunch
Keine Bewertungen
Gozleme
1 Std. 40 Min
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Flatbread gevuld met mozzarella
45 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Alcoholvrije Bessen Mojito
Keine Bewertungen
Muntthee
25 Min
Kleverige toffeepuddings
Keine Bewertungen