Geräte und Zubehör
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
peanuts, roasted, salted100 g
-
garlic cloves2
-
water540 g
-
fish sauce40 g
-
freshly squeezed lime juice30 g
-
caster sugar40 g
-
chicken breasts cut in pieces (5 cm)400 g
-
white cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)200 g
-
red cabbage cut in wedges (3 cm x 5 cm, to fit through wide part of feeder)100 g
-
red onion halved vertically50 g
-
carrots100 g
-
fresh mint leaves16
-
fresh chilli thinly sliced1
-
fresh coriander leaves2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
893.4 mg
Eiweiß
29.6 g
Brennwert
1675.4 kJ /
400.5 kcal
Fett
21.8 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
4.3 g
Kohlenhydrate
24.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating (TM5)
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 Min
Quick Lamb Dhansak
45 Min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 Min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 Min
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 Min
Puttanesca Penne
50 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min