French Onion Soup (TM6)
TM6

French Onion Soup (TM6)

2.7 ( 18 Bewertungen )

Zutaten

  • 500 g onions halved or cut in wedges to fit in feeder
  • 80 g Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)
  • 30 g olive oil
  • 20 g unsalted butter diced
  • 1 tsp fine sea salt plus 5 g or to taste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 ½ tsp dark muscovado sugar
  • 65 g plain flour
  • 50 g white wine vinegar
  • 800 g water
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l) crumbled
    oder 1 chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled
  • 1 dried bay leaf
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 12 slices baguette slightly stale, or other crusty bread

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
234 kcal / 979 kJ
Eiweiß
8 g
Fett
13 g
Kohlenhydrate
23 g
Ballaststoffe
2.1 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
819 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte