Geräte und Zubehör
Salt-free chicken stock paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
680 g
Zutaten
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 680 g
Natrium
746.3 mg
Eiweiß
55.8 g
Brennwert
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Fett
28.7 g
Ballaststoffe
23.4 g
gesättigte Fettsäuren
7.6 g
Kohlenhydrate
58.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stocks and broths
18 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Keine Bewertungen
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
All in one bowl bolognese
40 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 40 Min
Boiled Eggs
20 Min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Keine Bewertungen
Pumpkin soup
30 Min
Fruit "splice" bombs
24 Std.