
Geräte und Zubehör
Gevulde kroketten
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 2 Std. 30 Min
14 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Nährwerte pro 14 porties
Brennwert
6370.9 kcal /
26656 kJ
Eiweiß
370.4 g
Fett
443.8 g
Kohlenhydrate
227.3 g
Ballaststoffe
21.3 g
gesättigte Fettsäuren
199.1 g
Natrium
16858.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Picknick
9 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Keine Bewertungen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Keine Bewertungen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 Min
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 Min
Pekingeend
45 Min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Sojabolognese
40 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Prei en Kaas Taart
Keine Bewertungen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Pulled pork burgers
Keine Bewertungen