Geräte und Zubehör
Veggie Loaded Pasta Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
8 portions
Zutaten
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces6 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
zucchini cut into pieces10 oz
-
red bell pepper cut into pieces, to taste2 - 3 oz
-
tomato paste½ oz
-
Italian seasoning (optional) to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
crushed tomatoes, canned15 oz
-
vegetable stock6 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
278.1 mg
Eiweiß
1.9 g
Brennwert
250.9 kJ /
60 kcal
Fett
2.2 g
Ballaststoffe
2.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
9.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Li'l Hands - Kids in the Kitchen
11 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 Min
Tuscan White Bean Stew
1 Std.
White Bean Quinoa Risotto with Roasted Brussels Sprouts
55 Min
Steamed Broccoli
25 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Vegetarian Chilli
35 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Creamy vegetable rice
25 Min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30 Min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 Std. 15 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min