Geräte und Zubehör
Rabarber en gember gin fizz
Zubereitung 10 Min
Gesamt 336 Std. 10 Min
4 glazen
Zutaten
Rabarber en gember geïnfuseerde gin
-
rabarber (± 2-3 stengels), geschild en in stukken (3-4 cm)200 g
-
verse gember in stukken10 cm
-
gin naar keuze (zie tip)700 g
Rabarber en gember gin fizz
-
diepgevroren aardbeien150 g
-
gemberbier koud250 g
-
ijsblokjes om op te dienen (optioneel)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Natrium
12.8 mg
Eiweiß
0.4 g
Brennwert
351.5 kJ /
83.7 kcal
Fett
0.1 g
Ballaststoffe
1.1 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
7.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Rabarber
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanillevla met rabarber
50 Min
Rode kool cups met kip
25 Min
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Keine Bewertungen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Rabarbertaart
55 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Levercake
1 Std. 50 Min
Crème anglaise
15 Min
Caramel vanille bourbon saus
Keine Bewertungen
Dracula bloed
Keine Bewertungen
Mangochutney
1 Std. 20 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min