Geräte und Zubehör
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 porties
Zutaten
-
extra vergine olijfolie100 g
-
teentjes knoflook in schijfjes2
-
vastkokende aardappelen , in schijfjes van 3 à 4 mm gesneden600 g
-
water100 g
-
zout1 tl
-
verse peterselie (enkel de blaadjes), fijngehakt10 takjes
-
azijn1 tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
961 kJ /
230 kcal
Eiweiß
2.52 g
Kohlenhydrate
16.99 g
Fett
16.86 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Courgetteomelet
40 Min
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 Std. 40 Min
Kip met warme aardappelsalade
55 Min
Champignons of zwammen met look
20 Min
Citroensorbet met schuimwijn
10 Min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1 Std. 15 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min