Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chocoladecrème
- 150 g melk
- 150 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 3 eierdooiers
- 70 g kristalsuiker
- 300 g donkere chocolade, in stukken
Zoet zanddeeg
- 100 g kristalsuiker
- 200 g halfgezouten boter, in stukken, en iets meer voor de vorm
- 370 g bloem, en iets meer voor het werkvlak
- 1 ei
Aardbeiengelei
- 1 tl agar-agar (± 1 g)
- 1 tl Szechuan peperkorrels, naar eigen smaak
- 70 g kristalsuiker
- 350 g aardbeien, en iets meer voor de afwerking
- Nährwerte
- pro 1 stuk
- Brennwert
- 3305.7 kJ / 789.5 kcal
- Eiweiß
- 11 g
- Kohlenhydrate
- 75.7 g
- Fett
- 49.2 g
- Ballaststoffe
- 6.3 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Muntthee
25 min
Kip tikka masala
1h 10min
Aardbeien mille-feuille
5h
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Dunne grissini
Keine Bewertungen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Koekjes met chocoladechips
50min