Geräte und Zubehör
Baked cheesecake
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 55 Min
15 portions
Zutaten
Pastry
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing70 g
-
white sugar40 g
-
eggs2
-
plain flour100 g
-
baking powder1 tsp
Filling
-
white sugar250 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter softened100 g
-
cream cheese softened and cut into pieces250 g
-
eggs separated7
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
lemon essence1 tsp
-
natural almond extract1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
smooth ricotta cheese1000 g
-
cornflour70 g
-
cream of tartar¼ tsp
Lemon icing
-
icing sugar100 g
-
lemon juice30 g
-
fresh blueberries for garnishing
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
242.1 mg
Eiweiß
11.4 g
Brennwert
1771.2 kJ /
421.7 kcal
Fett
26.1 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
15.7 g
Kohlenhydrate
37 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Apple crumble meringue slice
2 Std. 45 Min
Cheesecake with meringue topping
3 Std. 30 Min
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 Min
Banana bread
1 Std. 50 Min
Crème brûlée
7 Std.
Apple cake
1 Std.
Lemon cake
2 Std.
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Chocolate ripple cheesecake towers
40 Min
Chocolate fondant cake
40 Min