Geräte und Zubehör
Fish and Avocado Loaf
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
8 slices
Zutaten
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
328 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Mushroom Carpaccio
25 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping
1 godz. 10 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Herb Mustard
8 godz. 10 min
Browned Turkey Strips
15 min
Pea and Mint Soup
20 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
White Bean Salad
5 min
Prawn Chow Mein
45 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min