Geräte und Zubehör
Fish and Avocado Loaf
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
8 slices
Zutaten
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
328 mg
Eiweiß
26 g
Brennwert
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Fett
15.5 g
Ballaststoffe
4.4 g
gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Free From
76 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Egusi Stew
1 Std. 30 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM5)
30 Min
Pea and Lardo Soup
1 Std. 5 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Prawn and Cucumber Salad
55 Min
Adobong Puti (White Adobo)
1 Std.
Chickpea Soup with Spinach
40 Min