
Geräte und Zubehör
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
210 g
Zutaten
-
dried brown lentils30 g
-
water plus extra to soak270 g
-
cauliflower cut into small florets50 g
-
fresh baby spinach leaves15 g
-
sweet paprika¼ tsp
Nährwerte pro 210 g
Brennwert
123.2 kcal /
515.3 kJ
Eiweiß
8.8 g
Fett
0.6 g
Kohlenhydrate
22.4 g
Ballaststoffe
4.7 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Natrium
39.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Baby and toddler
30 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and vegetable purée (first foods)
25 Min
Baby rice porridge (first foods)
15 Min
Pear, apple and sweet potato purée (first foods)
30 Min
Sweet potato, cauliflower and cumin purée (first foods)
30 Min
Potato and broccoli purée (first foods)
30 Min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 Min
Banana and strawberry quinoa porridge (first foods)
2 Std. 20 Min
Lamb and vegetable purée (first foods)
30 Min
Beef and vegetable purée (first foods)
25 Min
Fish, potato, cauliflower and pea purée (first foods)
25 Min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40 Min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 Min