Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
TM6 TM5 TM31

Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap

(Keine Bewertungen)

Zutaten

  • 100 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 70 g sjalotten
  • 15 g olijfolie
  • 2 tl verse zwarte truffel, in tapenade (zie tip)
  • 320 g zwarte rijst (zie tip)
  • 1000 g water
  • 200 g witte wijn
  • 800 g verse zonnevis, 4 filets (zie tip)
  • truffelolie, om te besprenkelen
  • fleur de sel, naar eigen smaak
  • 30 g mascarpone
  • 10 g verse zwarte truffel, geraspt (zie tip) (optional)

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2500 kJ / 598.2 kcal
Eiweiß
42.5 g
Kohlenhydrate
28.2 g
Fett
31 g
Ballaststoffe
4.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte