Geräte und Zubehör
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optional) geraspt (zie tip)10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
42.5 g
Brennwert
2500 kJ /
598.2 kcal
Fett
31 g
Ballaststoffe
4.2 g
Kohlenhydrate
28.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Black Collection
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Mediterrane groentepasta
Keine Bewertungen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35 Min
Gevulde kalkoenborst
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40 Min
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Risottata met kip en champignons
40 Min
Napolitaanse Pizza
Keine Bewertungen
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Keine Bewertungen
Kokos Dahl
25 Min
Spaanse risotto
40 Min