
Geräte und Zubehör
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
4 porties
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
sjalotten70 g
-
olijfolie15 g
-
verse zwarte truffel in tapenade (zie tip)2 tl
-
zwarte rijst (zie tip)320 g
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
verse zonnevis 4 filets (zie tip)800 g
-
truffelolie om te besprenkelen
-
fleur de sel naar eigen smaak
-
mascarpone30 g
-
verse zwarte truffel (optional) geraspt (zie tip)10 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
598.2 kcal /
2500 kJ
Eiweiß
42.5 g
Fett
31 g
Kohlenhydrate
28.2 g
Ballaststoffe
4.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Black Collection
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pad Thai
45 Min
Vegetarische chili
Keine Bewertungen
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Champignon en feta strudel met spinazie
1 Std. 45 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Pastilla met kip
1 Std. 10 Min
Thaise burgers
35 Min
Slasapje
Keine Bewertungen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 Std.
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Keine Bewertungen