Roerbak met aubergines en kofu
TM6

Roerbak met aubergines en kofu

(Keine Bewertungen)

Zutaten

Volkoren rijst

  • 200 g langkorrelige bruine rijst
  • water, om te weken

Kofu en rijst

  • 1800 g water
  • ½ tl gemalen kurkuma
  • 2 tl zout
  • 225 g kikkererwtenbloem
  • 1 tl olie
  • 400 g aubergines, in blokjes (3 cm)
  • 300 g paprika's, in reepjes (2 cm)

Aubergine roerbak

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 stuk verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes
  • 1 verse rode chili, ontpit, in stukken
  • 150 g uien, in partjes (2 cm)
  • 50 g sesamolie, plus 2 el om te bakken
  • 50 g sojasaus
  • 60 g water
  • 30 g honing
  • 15 g sesamzaad
  • 150 g kerstomaten, gehalveerd
  • 80 g lente-uien, in dunne plakjes
  • ½ bos verse korianderbladeren, grof gehakt

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
1857.8 kJ / 444 kcal
Eiweiß
12 g
Kohlenhydrate
61.1 g
Fett
18.2 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Ballaststoffe
9 g
Natrium
1275.6 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte