Geräte und Zubehör
Roerbak met aubergines en kofu
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 25 Min
6 porties
Zutaten
Volkoren rijst
-
langkorrelige bruine rijst200 g
-
water om te weken
Kofu en rijst
-
water1800 g
-
gemalen kurkuma½ tl
-
zout2 tl
-
kikkererwtenbloem225 g
-
olie1 tl
-
aubergines in blokjes (3 cm)400 g
-
paprika's in reepjes (2 cm)300 g
Aubergine roerbak
-
teentjes knoflook2
-
verse gember (± 3 cm), in dunne plakjes1 stuk
-
verse rode chili ontpit, in stukken1
-
uien in partjes (2 cm)150 g
-
sesamolie plus 2 el om te bakken50 g
-
sojasaus50 g
-
water60 g
-
honing30 g
-
sesamzaad15 g
-
kerstomaten gehalveerd150 g
-
lente-uien in dunne plakjes80 g
-
verse korianderbladeren grof gehakt½ bos
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1275.6 mg
Eiweiß
12 g
Brennwert
1857.8 kJ /
444 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoffe
9 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
61.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Boost uw immuniteit
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 Min
Kokos Dahl
25 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Keine Bewertungen
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.