Geräte und Zubehör
Paneer tikka pizza
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std.
4 pieces
Zutaten
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
oil plus extra for brushing20 g
-
bread flour400 g
-
salt1 tsp
Paneer topping
-
paneer cheese cut in cubes (1-2 cm)250 g
-
peppers cut in pieces (1-2 cm)200 g
-
onions cut in pieces (1-2 cm)200 g
-
garlic cloves2
-
yoghurt150 g
-
ground coriander1 ½ tsp
-
chilli powder1 - 1 ½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
garam masala1 ½ tsp
-
freshly squeezed lemon juice2 tsp
-
salt¾ - 1 tsp
Tomato sauce
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves15 g
-
dried oregano2 tsp
-
tomatoes deseeded, cut in pieces370 g
-
olive oil20 g
-
sugar1 - 1 ½ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground pepper½ tsp
Assembly
-
mozzarella in pieces200 g
-
flour for flouring
-
dried chilli flakes (optional) for sprinkling
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
2133.8 mg
Eiweiß
39.8 g
Brennwert
3699.7 kJ /
884.3 kcal
Fett
29.4 g
Ballaststoffe
19.1 g
gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
125.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters
40 Min
Lemon Rice
15 Min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 Std. 40 Min
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Paneer
4 Std. 5 Min
Sambhar
1 Std. 5 Min
Idli
15 Std. 40 Min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 Min
Vegetable Sambar
35 Min
Paneer makhani
45 Min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 Min