Vegetarische Wellington
TM6 TM5

Vegetarische Wellington

3.0 (1 Bewertung)

Zutaten

Bladerdeeg

  • 200 g boter, in blokjes (1 cm)
  • 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
  • 90 g koud water
  • 2 snuifjes zout
  • 2 snuifjes poedersuiker

Garnering

  • 200 g uien, gehalveerd
  • 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
  • 200 g water
  • 40 g gedroogde vruchten mengeling
  • 60 g boter, in stukken
  • 2 teentje knoflook
  • 2 snuifjes zout
  • 2 snuifjes gemalen witte peper
  • 2 tl currypoeder
  • 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
  • 400 g zoete aardappelen, in blokjes
  • 200 g rapen, in blokjes
  • 3 el olijfolie
  • 50 g ei, losgeklopt

Nährwerte
pro 1 portie
Brennwert
2627 kJ / 632.5 kcal
Eiweiß
9.8 g
Kohlenhydrate
40.2 g
Fett
46.5 g
gesättigte Fettsäuren
25.3 g
Ballaststoffe
6.2 g
Natrium
702.5 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte