Geräte und Zubehör
Zalm met waterkerskorst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
2330 kJ /
559 kcal
Fett
43 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Naan (Hindoe brood)
2 Std.
Tonijnkroketten
1 Std. 30 Min
Bibimbap burrito
45 Min
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Kip met 'mole verde' saus
1 Std.
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1 Std. 15 Min
Sate Ayam
1 Std. 30 Min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 Std.