
Geräte und Zubehör
Zalm met waterkerskorst
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
559 kcal /
2330 kJ
Eiweiß
30 g
Fett
43 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Keine Bewertungen
Kreplach
55 Min
Gevulde kalkoentaart
1 Std. 30 Min
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Goulash van linzen en champignons
45 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 Min
Margarita van komkommer en chilipeper
Keine Bewertungen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 Std. 15 Min
Citroenslush met champagne
10 Min
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30 Min
Groene smoothie
10 Min
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.