Geräte und Zubehör
Zalm met waterkerskorst
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
6 porties
Zutaten
-
bloem250 g
-
halfgezouten boter koud, in blokjes125 g
-
water80 g
-
waterkers vers, gewassen en uitgewrongen150 g
-
olijfolie1 el
-
citroensap1 el
-
roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)150 g
-
zachte boter om in te vetten15 g
-
verse zalmfilet in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden600 g
-
eierdooier1
-
melk1 el
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
30 g
Brennwert
2330 kJ /
559 kcal
Fett
43 g
Kohlenhydrate
32 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Keine Bewertungen
Appel strudel
1 Std. 45 Min
Tzatziki
20 Min
Yoghurtdressing
5 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Keine Bewertungen
Spaghettinestjes met linzenballen
1 Std. 5 Min
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Mexicaanse dip in laagjes
25 Min
Chocoladetruffels
2 Std. 45 Min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min