Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 250 g bloem
- 125 g halfgezouten boter, koud, in blokjes
- 80 g water
- 150 g waterkers, vers, gewassen en uitgewrongen
- 1 el olijfolie
- 1 el citroensap
- 150 g roomkaas met knoflook en fijne kruiden (bv. Boursin)
- 15 g zachte boter, om in te vetten
- 600 g verse zalmfilet, in 1 stuk, in het dikste deel van de filet gesneden
- 1 eierdooier
- 1 el melk
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiweiß
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 32 g
- Fett
- 43 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Citroen-kokos bliss balletjes
Keine Bewertungen
Salade van boerenkool en rode kool
Keine Bewertungen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1 godz. 40 min
Bananensticks met chocoladecoating
Keine Bewertungen
Gefermenteerde rode uien
96h
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Keine Bewertungen
Knapperige chocolade stokjes
55min
Hong Kong rijst met worst
Keine Bewertungen
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min