Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 600 g andive
- 20 g ghimbir confiat
- 40 g nuci pecan
- 150 g țelină tulpină, tăiată bucăți (5 mm)
- 1 măr (orice soi) (aprox. 100 g), fără căsuța cu semințe, tăiat sferturi
- 1 ardei gras roșu (aprox. 150 g), curățat de semințe, tăiat bucăți
- 30 g maioneză
- 2 lingurițe coajă de lămâie, rasă
- 40 g zeamă de lămâie
- 1 linguriță miere
- 1 lingură cimbru proaspăt, doar frunzele
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 1 rodie, doar boabele
- 10 g microplante
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Eiweiß
- 2.2 g
- Kohlenhydrate
- 18.3 g
- Fett
- 7.2 g
- gesättigte Fettsäuren
- 0.8 g
- Ballaststoffe
- 5.6 g
- Natrium
- 333.4 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Bulgur fiert
35 Min
Fasole verde cu roșii și pătrunjel
55min
Dressing cu muștar și oțet balsamic
10 Min
Supă de ceapă
1 Std.
Jeleu de merișoare
Keine Bewertungen
Calzone cu mangold alb și ciuperci
2 Std.
Bruschete cu inimi de anghinare
30 Min
Spată de porc sous-vide
Keine Bewertungen
Vinete sotate (400 g)
Keine Bewertungen
Midii în sos picant de roșii
45 Min
Salată siciliană cu crevete
40 Min
Supă cu tăiței
35 Min