Geräte und Zubehör
Traditional Fried Rice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 20 Min
3 portions
Zutaten
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1765 mg
Eiweiß
30 g
Brennwert
2500 kJ /
598 kcal
Fett
32 g
Ballaststoffe
6 g
gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Culinary Heritage
9 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 Min
Roti John
30 Min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Chicken Macaroni Soup
30 Min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Cooking White Rice
25 Min
Nasi Goreng Kampung
40 Min
Daging Merah
35 Min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Sambal Tumis
1 Std. 10 Min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 Min