
Geräte und Zubehör
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 portions
Zutaten
Peeling
-
baby red potatoes whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)24 oz
-
water21 oz
-
oil (optional) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)30 oz
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
79.4 kcal /
332.1 kJ
Eiweiß
2.2 g
Fett
0.1 g
Kohlenhydrate
18 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
0 g
Natrium
219.9 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Turmeric chicken bone broth
6 Std. 10 Min
Boiled Eggs
20 Min
Lamb with Rosemary Potatoes
1 Std.
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 Std. 25 Min
George Calombaris' Licorice Ice Cream with Blackberries
24 Std. 25 Min
Steamed Baby Potatoes
30 Min
Long-grain white rice
40 Min
Custard (TM5 Metric)
15 Min
Southwest Creamed Corn
25 Min
Fettuccine Alfredo
40 Min
Lemon Risotto
30 Min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 Std.