Geräte und Zubehör
Aardappelpuree
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm, zie tip)1000 g
-
zout1 tl
-
melk350 g
-
boter in stukken30 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
1245 kJ /
297 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bechamelsaus
15 Min
Pannenkoeken
1 Std. 15 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Keine Bewertungen
Appelmoes
20 Min
Bloemkool met kaas
55 Min
Aardappel- en groentenpuree
40 Min
Bechamelsaus
15 Min
Romige tomatensoep
25 Min