Geräte und Zubehör
Aardappelpuree
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
4 porties
Zutaten
-
bloemige aardappelen geschild, in plakjes gesneden (1 cm, zie tip)1000 g
-
zout1 tl
-
melk350 g
-
boter in stukken30 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
1245 kJ /
297 kcal
Fett
9 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chocolademousse
3h 20min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Appelmoes
20min
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Pannenkoeken
1h 15min
Bechamelsaus
15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Bloemkool met kaas
55min
Aardappel- en groentenpuree
40min
Bechamelsaus
15min