Geräte und Zubehör
Chocoladetaart met Pistache
Zubereitung 35 Min
Gesamt 4 Std. 45 Min
8 porties
Zutaten
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
pecannoten300 g
-
cacaopoeder50 g
-
ahornsiroop50 g
-
pistachepasta200 g
-
pure chocolade, 70% cacao kleine stukjes160 g
-
melk80 g
-
eierdooiers5
-
suiker50 g
-
eiwitten5
-
zout½ theelepel
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 porties
Natrium
1696.1 mg
Eiweiß
99 g
Brennwert
20690.6 kJ /
4945.2 kcal
Fett
387.7 g
Ballaststoffe
66.6 g
gesättigte Fettsäuren
82.8 g
Kohlenhydrate
325.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Pistachio Special Edition
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Keine Bewertungen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Keine Bewertungen
Mochi's met sesamvulling
50 Min
Scones met frambozenboter
25 Min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2 Std. 25 Min
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Keine Bewertungen
Pistache Crème Brûlée
Keine Bewertungen
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 Std.
Kokos Dahl
25 Min