
Geräte und Zubehör
Spaghetti Bolognese
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2-3 cm)100 g
-
basilicum, vers afgeplukt2 stengels
-
teentje knoflook1
-
selderstengel in stukjes (2-3 cm)100 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
spekblokjes100 g
-
olie50 g
-
gemengd gehakt400 g
-
water om te koken
-
zout en een beetje meer om te koken1 theelepel
-
rode wijn100 g
-
tomatenpuree100 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
spaghettini500 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
1093 kcal /
4578 kJ
Eiweiß
47 g
Fett
55 g
Kohlenhydrate
94 g
Ballaststoffe
9.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Aardappelen met Varkensribbetjes
Keine Bewertungen
Pesto met basilicum
Keine Bewertungen
Veelzijdige gladde soep
Keine Bewertungen
Creatief Basisbrood
45 Min
Gebakken buns
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Pad Thai
45 Min