Kompatible Versionen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
In zoutkorst gebakken vis
- 5 peulen steranijs
- 1 tl gedroogde pepervlokken
- 6 takjes verse rozemarijn
- 2000 g grof zout
- 200 g water
- 1 citroen, in plakjes (5 mm)
- 2 zeebaarzen, hele vis, gestript, schoongemaakt, max. 38 cm lang, ± 900 g in totaal
- ½ citroen, schil en sap
- 5 g mosterd
- ¾ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 g olijfolie
- 400 g venkelknol, in stukken (± 3-4 cm), bladeren achter houden voor garnering
- 20 g witte azijn
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Brennwert
- 5271.8 kJ / 1260 kcal
- Eiweiß
- 210.4 g
- Kohlenhydrate
- 11.3 g
- Fett
- 36 g
- gesättigte Fettsäuren
- 7.6 g
- Ballaststoffe
- 4.5 g
- Natrium
- 2244.6 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Hummus
5min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Zuivelvrije tzatziki
Keine Bewertungen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
Keine Bewertungen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Keine Bewertungen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15 min.
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min