Vegetable and Seaweed Tartare
TM6 TM5

Vegetable and Seaweed Tartare

4.0 (2 Bewertungen)

Zutaten

  • 300 g water
  • 250 g green beans, finely diced (approx. 5 mm)
  • 130 g red pepper, finely diced (approx. 5 mm)
  • 130 g aubergine, finely diced (approx. 5 mm)
  • 100 g courgette, finely diced (approx. 5 mm)
  • 4 - 5 Tbsp dried mixed seaweed
  • water, for soaking
  • ½ garlic clove
  • 40 g red onions, quartered
  • 40 g shallot, halved
  • 10 g pickled capers
  • 50 g pickled gherkins, cut in pieces
  • 30 g olive oil
  • 10 g toasted sesame oil
  • 1 - 2 tsp salt, to taste
  • fresh parsley, roughly chopped, for serving
  • sesame seeds, for serving

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
409 kJ / 98 kcal
Eiweiß
2 g
Kohlenhydrate
8.3 g
Fett
7 g
gesättigte Fettsäuren
1 g
Ballaststoffe
3 g
Natrium
438 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte