Geräte und Zubehör
Caramel Éclairs
Zubereitung 45 Min
Gesamt 2 Std. 25 Min
12 pieces
Zutaten
Choux Pastry
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces2 ½ oz
-
sugar2 tsp
-
salt⅛ tsp
-
all-purpose flour4 oz
-
large eggs3
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 oz
-
water divided36 oz
-
unsalted butter cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces½ oz
-
vinegar1 tbsp
Pastry Cream
-
1 ½ tsp vanilla bean pastevanilla bean pod1
-
whole milk17 ½ oz
-
large eggs3
-
sugar3 ½ oz
-
corn starch1 ½ oz
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
102.2 mg
Eiweiß
7.3 g
Brennwert
1524.7 kJ /
364.4 kcal
Fett
18.6 g
Ballaststoffe
0.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.5 g
Kohlenhydrate
42.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sugar Stages TM6 Sweet Success
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Brioche Buns
2 Std.
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Whole Orange Bundt Cake
1 Std. 25 Min
Beer Pickles
24 Std. 20 Min
Double Vanilla Ice Cream
12 Std.
Pizza Dough
1 Std.
Red Velvet Brookie
50 Min
Thick and Creamy Custard
15 Min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Lemon Pound Cake
2 Std.
Thin Crust Pizza Dough
2 Std. 30 Min