Geräte und Zubehör
Vegetarisch Medaillons
Zubereitung 35 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 porties
Zutaten
-
water900 g
-
boekweitkorrels100 g
-
havervlokken30 g
-
gemengde zaden50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden50 g
-
wortel in stukken (2 cm) (± 70 g)1
-
teentje knoflook1
-
verse basilicumbladeren3
-
verse peterselie enkel de bladeren2 takjes
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gerookte paprikapoeder (optional)½ tl
-
paneermeel50 g
-
zonnebloemolie3 - 4 el
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 4 porties
Natrium
1369 mg
Eiweiß
54 g
Brennwert
6819.9 kJ /
1630 kcal
Fett
94 g
Ballaststoffe
25 g
gesättigte Fettsäuren
19 g
Kohlenhydrate
157 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Butternut 'Mac & Cheese'
45 Min
Vegan pudding
15 Min
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Keine Bewertungen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 Std. 35 Min
Bevroren aardbeidaiquiri
10 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 Std. 45 Min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 Std. 5 Min
Vegetarische bonenburger
1 Std. 20 Min