
Geräte und Zubehör
Cotton soft Japanese cheesecake
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
8 portions
Zutaten
-
butter to grease
-
cream cheese room temperature, cut into pieces250 g
-
vegetable oil80 g
-
caster sugar150 g
-
milk120 g
-
eggs separated, room temperature6
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
cornflour60 g
-
boiling water to bake
-
icing sugar to dust
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
376.5 kcal /
1581.3 kJ
Eiweiß
8.7 g
Fett
26 g
Kohlenhydrate
28.8 g
Ballaststoffe
0.2 g
gesättigte Fettsäuren
10 g
Natrium
175.7 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min
Hotteok (sweet filled pancakes)
1 Std. 50 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Jaffa madeleines
30 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Super Soft Cinnamon Rolls
1 Std. 35 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Butter Cake
1 Std.