
Kompatible Versionen
Tocană de linte cu chorizo
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 800 g linte verde du Puy, uscată
- 2400 g apă plus pentru înmuiat
- 100 g morcovi tăiați bucăți (3-4 cm)
-
100
g ceapă verde tăiată bucăți (3-4 cm)
oder 50 g ceapă spaniolă tăiată bucăți (3-4 cm) - 100 g ardei gras roșu tăiat bucăți (3-4 cm)
- 100 g ardei gras, verde tăiat bucăți (3-4 cm)
- 100 g ulei de măsline
- 2 lingurițe sare
-
2
lingurițe boia de ardei, dulce
oder 2 lingurițe boia de ardei, iute -
2
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l) fărâmițate
oder 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume făcut în casă - 200 g cârnat chorizo tăiat felii (0,5 cm)
- 100 g jambon crud-uscat, cuburi (1 cm x 1 cm)
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 353 kcal / 1480 kJ
- Eiweiß
- 21 g
- Fett
- 14 g
- Kohlenhydrate
- 29 g
- Ballaststoffe
- 12.1 g
- gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Natrium
- 853 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Smoothie cu pepene galben și kiwi
10 Min
Sorbet de litchi cu vodcă
Keine Bewertungen
Prăjitură cu ghimbir, în stil jamaican
Keine Bewertungen
Gin tonic cu portocale roșii și rozmarin
Keine Bewertungen
Mămăligă cu ragu consistent de carne
Keine Bewertungen
Înghețată cremoasă de vanilie
Keine Bewertungen
Mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate
Keine Bewertungen
Suc de pere (10-12 luni)
15 Min
Kimchi
51 Std.
Focaccia cu pere și Gorgonzola
2 Std. 15 Min
Smoothie
5 Min
Tocăniță de cartofi cu carne de vită
1 Std. 10 Min