Geräte und Zubehör
Sushi donuts
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
8 pieces
Zutaten
-
sushi rice260 g
-
water plus extra for rinsing1200 g
-
salt1 ½ tsp
-
avocado cut in pieces200 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
ground black pepper2 pinches
-
10 g coconut oilsesame oil10 g
-
rice vinegar4 tbsp
-
vegetables and fruit, mixed (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish100 g
-
salmon fillet, skinless, sushi quality or mixed with tuna and prawns, to garnish100 g
-
sesame seeds, toasted to garnish (optional)1 tbsp
-
soy sauce for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 8 pieces
Natrium
3635.7 mg
Eiweiß
45 g
Brennwert
7104.8 kJ /
1698.1 kcal
Fett
59.5 g
Ballaststoffe
16 g
gesättigte Fettsäuren
10.2 g
Kohlenhydrate
238.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fusion Kitchen
14 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Mojito
Keine Bewertungen
Fruit Ice Cream
5 Min
Bellini
5 Min
Gochujang seafood risotto
1 Std.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts (Metric)
3 Std. 10 Min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 Std. 45 Min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 Std.
Crab briks
35 Min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Miso Ramen
30 Min
Salt Bread
2 Std.