Geräte und Zubehör
Pavlova-toren met gemengde bessen
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.4 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1451 kJ /
345 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Pindakaas en koekjesijs
Keine Bewertungen
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Virgin appel cider old fashioned
Keine Bewertungen
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Keine Bewertungen
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Alpenmacaroni
45 Min
Mai tai
10 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min