Geräte und Zubehör
Pavlova-toren met gemengde bessen
Zubereitung 30 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
12 porties
Zutaten
Frambozencoulis
-
frambozen vers of bevroren200 g
-
fijne suiker100 g
-
citroensap20 g
Pavlova
-
suiker330 g
-
eiwitten (ong. 8 eiwitten), op kamertemperatuur250 g
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
-
witte azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)40 g
Frambozencrème
-
room, 35% vet600 g
-
frambozen vers of bevroren, ontdooid en goed uitgelekt indien bevroren20 g
-
gemengde verse bessen als afwerking500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
90.4 mg
Eiweiß
4 g
Brennwert
1451 kJ /
345 kcal
Fett
18 g
Ballaststoffe
3 g
gesättigte Fettsäuren
11.4 g
Kohlenhydrate
43 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3 Std.
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Keine Bewertungen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
IJs van Mango en Passievrucht
12 Std.
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Rode Bieten Quiche met Feta
1 Std. 20 Min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen