Geräte und Zubehör
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
19 g
Brennwert
1761 kJ /
421 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Keine Bewertungen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Maïsbrood en cheddar muffins
Keine Bewertungen
Kipnuggets
40 Min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Ovenburger
1 Std. 45 Min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Tiramisu
Keine Bewertungen
Pasta met crème van pistache
30 Min