
Geräte und Zubehör
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
421 kcal /
1761 kJ
Eiweiß
19 g
Fett
26 g
Kohlenhydrate
29 g
Ballaststoffe
3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Margarita
10 Min
Omelet van eiwit
35 Min
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Butter Chicken
Keine Bewertungen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Tzatziki
20 Min
Mai tai
10 Min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4 Std. 15 Min
Sangria
10 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min