Geräte und Zubehör
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 50 Min
6 porties
Zutaten
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
19 g
Brennwert
1761 kJ /
421 kcal
Fett
26 g
Ballaststoffe
3 g
Kohlenhydrate
29 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Traditionele recepten
47 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vanille-ijs
12 Std.
Pistache Moelleux
30 Min
Creatief Basisbrood
45 Min
Zeevruchtensoep
30 Min
Cider-Kipstoofpot
Keine Bewertungen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Gin en lavendelijs
14 Std. 35 Min
Vijfzaden energierepen
1 Std. 45 Min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen