
Geräte und Zubehör
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 50 Min
10 portions
Zutaten
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), peeled, cut in pieces (approx. 3 cm)600 g
-
water700 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil300 g
-
medium eggs8
-
baking powder15 g
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic clove finely chopped1
-
bacon lardons to taste100 - 120 g
-
mozzarella grated150 g
Nährwerte pro 1 portion
Brennwert
325 kcal /
1360 kJ
Eiweiß
13.4 g
Fett
25.1 g
Kohlenhydrate
11.3 g
Ballaststoffe
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Then. Now. Always.
50 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Stuffed Tomatoes with Rice and Cashew & Basil Sauce
1 Std. 30 Min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 Min
Potato Pancakes
45 Min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1 Std.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Mini Spinach Calzone
2 Std. 35 Min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 Std. 20 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Gnocchi Carbonara with Peas
20 Min
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.