Geräte und Zubehör
Chickpea and Ham Balls
Zubereitung 25 Min
Gesamt 35 Min
20 pieces
Zutaten
-
floury potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)100 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
cooked chickpeas rinsed and drained200 g
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
large egg1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground pepper1 pinch
-
00 flour (pasta flour)70 g
-
dry-cured ham, diced100 g
-
extra virgin olive oil for frying
-
carrots cut in sticks120 g
-
red peppers cut in sticks120 g
-
cucumber cut in sticks120 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Eiweiß
3.8 g
Brennwert
255 kJ /
61 kcal
Fett
2.4 g
Kohlenhydrate
6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Party Time!
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Potato and Rosemary Focaccia
2 Std. 35 Min
No-rise Wholemeal Pizzas
40 Min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Mexican Meatballs with Black Beans
1 Std. 5 Min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 Std.
Argentinian Chicken Empanadas
3 Std. 40 Min
Low Carb Breakfast Frittata
40 Min