Geräte und Zubehör
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Zubereitung 50 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Eiweiß
54 g
Brennwert
3617 kJ /
864 kcal
Fett
51 g
Ballaststoffe
6.9 g
Kohlenhydrate
41 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking On Point
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 Std. 5 Min
Sicilian Prawn Salad
40 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min