Geräte und Zubehör
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Zubereitung 5 Min
Gesamt 25 Min
4 porties
Zutaten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
8 g
Brennwert
3110 kJ /
743 kcal
Fett
41 g
Ballaststoffe
24.1 g
Kohlenhydrate
79 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Karamel maken
14 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Groente-Omeletten
30 Min
Paastuin
Keine Bewertungen
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Bessenmix-yoghurt
12 Std. 15 Min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 Std.
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Keine Bewertungen
Heksenvingerkoekjes
2 Std.
Steak Stroganoff
45 Min
Ijslolly’s van watermeloen
Keine Bewertungen
Chocolade-koffie-amandelen
50 Min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3 Std. 30 Min