
Geräte und Zubehör
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 5 Std. 30 Min
4 porties
Zutaten
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
inktvis in stukken650 g
-
chorizo in blokjes (1 cm)60 - 80 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
visbouillon pasta (zie tips)350 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper¼ tl
-
verse rode peper ontpit, in plakjes½
-
paprikapoeder½ - 1 tl
-
gedroogd laurierblad1
-
grote witte bonen, uit blik uitgelekt400 g
-
verse korianderbladeren als afwerking
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
475 kcal /
1990 kJ
Eiweiß
44 g
Fett
21 g
Kohlenhydrate
25 g
Ballaststoffe
6.9 g
gesättigte Fettsäuren
5 g
Natrium
1104 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Slowcooken
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30 Min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 Std. 35 Min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 Std.
Pêche Melba
Keine Bewertungen
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Keine Bewertungen
Chili van rund met citroenfeta
45 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min