Geräte und Zubehör
Jambalaya
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
4 portions
Zutaten
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1179.4 mg
Eiweiß
40.5 g
Brennwert
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Fett
23.5 g
Ballaststoffe
11.5 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
44.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Focus on quinoa
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pasta primavera
1 Std.
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Crab linguine
30 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Black-eyed bean stew with baby squid
5 Std. 15 Min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Risotto verde
45 Min
Thai red pork curry
35 Min