Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
TM6 TM5 TM31

Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli

3.7 ( 9 Bewertungen )

Zutaten

  • 30 g red onion quartered
  • 55 g sun-dried tomatoes in oil drained (reserving oil)
  • 1 garlic clove
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 15 g mustard
  • 1 pinch dried chilli flakes
  • 2 egg yolks from medium eggs (see tip)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¾ tsp ground black pepper
  • 200 g beef fillet steak sinew and white membranes removed, cut in pieces (3 cm), partially frozen (see tip)
  • 30 g olive oil
  • 4 tsp pickled capers drained

Nährwerte
pro 1 portion
Brennwert
398 kcal / 1665 kJ
Eiweiß
26 g
Fett
29 g
Kohlenhydrate
12 g
Ballaststoffe
28 g
gesättigte Fettsäuren
6 g
Natrium
1389 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und entdecke die Welt von Cookidoo®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte