Geräte und Zubehör
Asparagus risotto
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
2 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)40 g
-
green asparagus (approx. 1 bunch)200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
water440 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
garlic cloves2
-
olive oil2 tbsp
-
Arborio rice180 g
-
dry white wine160 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
butter to serve (optional)2 - 3 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
295.4 mg
Eiweiß
15.8 g
Brennwert
2715.2 kJ /
649 kcal
Fett
23 g
Ballaststoffe
5.1 g
gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
80.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Cooking for Me and You
70 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Prawn and saffron risotto
30 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Ratatouille
40 Min
Minestrone
40 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Pear and blue cheese risotto
30 Min
Semolina gnocchi with asparagus
1 Std. 15 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Risotto verde
45 Min
Classic mushroom risotto
30 Min