
Geräte und Zubehör
Mexicaanse rozemarijnpunch
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 porties
Zutaten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Nährwerte pro 1 portie
Brennwert
215 kcal /
899 kJ
Eiweiß
1 g
Fett
0 g
Kohlenhydrate
34 g
Ballaststoffe
0.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 Std.
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Franse brunch
Keine Bewertungen
Gazpacho met kers en munt
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Keine Bewertungen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Steak tartaar
30 Min
Alcoholvrije Bessen Mojito
Keine Bewertungen
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10 Min
Boterkoekjes
50 Min