Geräte und Zubehör
Mexicaanse rozemarijnpunch
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 porties
Zutaten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
899 kJ /
215 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vegan pudding
15min
Kimchi risotto
Pas d’évaluation
Glazuur
5min
Margarita
10min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Lamsspiesjes
Pas d’évaluation
Vitello tonnato
13h
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Pompoenrisotto met spek
25min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Pas d’évaluation