Geräte und Zubehör
Mexicaanse rozemarijnpunch
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
2 porties
Zutaten
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Eiweiß
1 g
Brennwert
899 kJ /
215 kcal
Fett
0 g
Ballaststoffe
0.1 g
Kohlenhydrate
34 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Valentijn
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Vitello tonnato
13 Std.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Prime Board
Keine Bewertungen
Hersenen cupcakes
1 Std. 40 Min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 Min
Lasagne bolognese met verse pasta
35 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Groene pepersaus
20 Min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Bearnaisesaus
20 Min