Geräte und Zubehör
Chocolate hot cross buns
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std. 40 Min
12 portions
Zutaten
Dough
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease130 g
-
milk200 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
cocoa powder20 g
-
chocolate chips200 g
Piping mixture
-
plain flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
277.5 mg
Eiweiß
9.5 g
Brennwert
1728.5 kJ /
411.6 kcal
Fett
18.1 g
Ballaststoffe
2.5 g
gesättigte Fettsäuren
10.7 g
Kohlenhydrate
52.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Self-raising flour
5 Min
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Brioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Soft cinnamon doughnuts
50 Min
Mini chicken pies
1 Std. 20 Min
Golden syrup
55 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Sweetened condensed milk
35 Min
Mac & cheese cups
1 Std. 15 Min
Three cheese spinach scrolls
2 Std. 15 Min