Geräte und Zubehör
Tapenade
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 gram
Natrium
816 mg
Eiweiß
1.2 g
Brennwert
675 kJ /
160.5 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Smoked salmon mousse
5 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 Min
Tzatziki
15 Min
Tahini dip (tarator)
5 Min
Olive oil, garlic and almond soup
5 Min
Salsa Verde
10 Min
Taramasalata
15 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20 Min
Pistachio Pesto
10 Min