Geräte und Zubehör
Tapenade
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
280 g
Zutaten
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 50 gram
Natrium
816 mg
Eiweiß
1.2 g
Brennwert
675 kJ /
160.5 kcal
Fett
16.3 g
Ballaststoffe
1.9 g
gesättigte Fettsäuren
2.3 g
Kohlenhydrate
1.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
French dressing
5 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Basil pesto
10 Min
Candied spiced pumpkin
24 Std. 30 Min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 Min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8 Std. 30 Min
Tahini
20 Min
Orange curry dressing
10 Min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Black tahini and beetroot hommus
1 Std. 10 Min
Chunky basil pesto dip
10 Min