Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
oder ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Eiweiß
- 7.4 g
- Kohlenhydrate
- 0.4 g
- Fett
- 26.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 16.6 g
- Ballaststoffe
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Înghețată de mango (fără alergeni)
10 Min
Salată de icre
15min
Supă cremă de roșii
25 min
Caramele cu migdale
1h 45min
Supă de roșii cu busuioc
40min
Coroniță din aluat, cu legume
1h 40min
Obatzter (cremă de brânză)
10 Min
Spumă de ananas
Brak ocen
Carne de miel gătită în două feluri, cu piure de morcovi și ghimbir și sos de vin roșu
5 Std. 15 Min
Pateu țărănesc
48h
Heringi ucraineni dreși
1u.
Pâine crocantă cu mac și rozmarin
Brak ocen