Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 400 g apă
-
250
g ficat de rață, crud, bine curățat
oder ficat de pui, bine curățat - ½ foaie de dafin, uscată
- 6 piper negru boabe
- 150 g vin Riesling
- 180 g unt sărat, moale, tăiat bucăți
- 1 lingură vin de Porto sau coniac
- 1 ¾ linguriță sare
- ⅛ linguriță piper negru măcinat
- pâine, prăjită, pentru servire
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Brennwert
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Eiweiß
- 7.4 g
- Kohlenhydrate
- 0.4 g
- Fett
- 26.4 g
- gesättigte Fettsäuren
- 16.6 g
- Ballaststoffe
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chifteluțe cu sos BBQ de căpșune
45min
Aluat fraged fără gluten
35min
Millefeuille cu ciocolată și caramel
Brak ocen
Iaurt cu fructe de pădure
Brak ocen
Cheesecake cu mango
6 Std. 35 Min
Orez Sichuan cu carne tocată și ulei de chilli
Brak ocen
Salsa dulce-acrișoară cu ardei
40min
Pateu în crustă (Spania)
10h
Tiropita (plăcintă grecească cu brânză)
1 Std. 10 Min
Salată thai cu crevete
35min
Papiote de calcan cu legume, la aburi
1h 15min
Curcan cu legume la borcan, cu orez
1 Std. 10 Min