Somon cu tăiței din dovlecei

Somon cu tăiței din dovlecei

2.8 10 Bewertungen
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
4 porții

Zutaten

  • oțet balsamic
    70 g
  • vin alb
    80 g
  • miere
    80 g
  • muștar de Dijon
    20 g
  • rozmarin, proaspăt doar frunzele
    1 lingură
  • cățel de usturoi
    1
  • file de somon proaspăt, fără piele și fără oase (cca. 150 g fiecare)
    4
    4 fileuri de somon, congelate, cu sau fără piele, decongelate (cca. 150 g fiecare)
  • sare de mare
    ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    1 priză
  • dovlecei
    500 g
  • ulei de măsline plus pentru uns
    1 lingură
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    1 lingură

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 porție

Eiweiß 33 g
Brennwert 1837 kJ / 439 kcal
Fett 22 g
Ballaststoffe 1.7 g
Kohlenhydrate 22 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen