Geräte und Zubehör
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
whole squids (approx. 8.5 oz ea. and 9.5 in. long)2
-
day old bread cut into pieces2 oz
-
fresh parsley leaves plus extra to garnish1 tsp
-
dry white wine2 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill level)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
whipping cream2 oz
-
saffron plus extra to garnish2 pinches
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
0.2 mg
Eiweiß
10 g
Brennwert
790.8 kJ /
189 kcal
Fett
14 g
Ballaststoffe
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
5.3 g
Kohlenhydrate
5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Saucy Sous-Vides
9 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 Min
Oysters with Lime Granita
15 Min
Soubise Sauce
30 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Persian Chicken and Rice
1 Std. 35 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min