Geräte und Zubehör
Dracula bloed
Zubereitung 10 Min
Gesamt 20 Min
7 glazen
Zutaten
-
pruimen gehalveerd, ontpit400 g
-
water200 g
-
peperkoekkruiden¼ tl
-
vers geperst citroensap1 - 2 scheutjes
-
rode druivensap500 g
-
rum (optional)80 g
-
honing30 - 50 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 glas
Eiweiß
1 g
Brennwert
500 kJ /
119 kcal
Fett
0.3 g
gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
21 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Halloween
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Abrikozen ketchup
Keine Bewertungen
Papaya'péro
30 Min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Proteïnepudding
6 Std. 35 Min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 Std. 35 Min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2 Std. 15 Min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Koekjes met chocopasta
1 Std. 40 Min
Piña Colada sorbet
30 Min